Top >  Cuplul familial japonez

Cuplul familial Japonez

Cu mult timp in urma aproximativ 20 – 30 de ani cind se intemeia o casatorie , se facea intre familii adica parintii tinerilor hotarau daca aceasta casatorie va avea loc s-au nu ,totul depindea din mai multe motive partea financiara , functii si acel caracter de japonez etc.
Dar daca acel tinar s-au tinara nu isi respectau hotaririle parintilor era indepartat din acea familie si nu avea voie sa pastreze legatura cu familia .
Totusi acum realitatea este cu totul si cu totul alta , nu asi putea sti exact daca in momentul actual exista cineva sa mai pastreze si acum acele obiceiuri traditionale invechite .
Relatia dintre un barbat japonez si o femeie japoneza este foarte interesanta privita de noi europeni si in acelasi timp cu multe semne de intrebare , sa nu credeti ca este chiar atit de roz cum ni se pare .
Pentru un barbat japonez sotia , femeia japoneza ocupa locul doi , ei considera

Ca nu sunt la acelasi nivel s-au fie vorba de drepturi egale .
Totusi le compatimesc si voi face o exceptie macar acum in pagina mea sa ocupe acel loc care il merita .
Despre femeia ( sotia ) japoneza voi putea spune ca sunt foarte intelegatoare ,linistite si cu o rabdare de ne imaginat nu va avea acel cuvint inaintea barbatului japonez .
Nici o sotie japoneza nu isi va intreba sotul ** unde ai fost ? ce ai facut ? s-au foarte grav * de ce ai intirziat ? aceste intrebari sunt excluse intr-o familie.
Sotia japoneza are datoria de asi vedea de activitatea casnica si copii ,si fara a pune prea multe intrebari sotului japonez .
Pentru ele este foarte limpede si clar cuvintele ce le sunt adresate zi de zi
** Gambate Kudasai s-au Gaman Suru **
( Rezista te rog ) & ( Rabdare multa )
De la virste minore sunt educate in asa fel sa nu sufere cind sunt majore .
Sotia japoneza ptr. un barbat japonez trebuie sa fie * Otonashi * adica linistita
si foarte inteleapta .
Cit despre iubire ce sa mai vorbim , nu vei auzi un barbat japonez sa-i spuna unei femei japoneze < Te iubesc > s-au altceva de gen iubire , tine totul in inima ca si cum acel cuvint te iubesc este ascuns si bine pus la locul lui ca nu cumva cineva sa-l gaseasca ,
folosindul cu intirziere odata la un an .
Cuvintul < Te iubesc > ptr. ei inseamna vorbe goale important este ce poate oferi familiei ,
In general japonezi nu isi abandoneaza familia , decit in cazul cind intervine cineva in relatia lor cu rele maniere , intr-o relatie pun foarte mult suflet .
Barbatul japonez nu accepta ca femeia japoneza a avea un servici ptr.ei este o rusine .
Dar cu timpul sistemul s-a scimbat si a loat o alta amploare
Cit despre generatia japoneza tinara cu virste cuprinse intre 18 ----30 de ani , in momentul actual femeile japoneze refuza a se casatori si nu prea mai cred in idealul romantic al iubiri dezinteresate . Prefera sa fie libertine , si sunt bazate pe bugetul propriu ,o mare parte a tinerelor japoneze lucreaza la companile mari de marcheting ,prefera si vor ca partenerul ideal sa aiba un venit substantial si stabil ,sa lucreze la institute foarte renumite, sa arate bine si sa fie un gigolo sa raspunda nevoilor sexuale. Adora barbati europeni si englezi .
Tineri barbati japonezi care au o partea financiara foarte buna prefera femeile europene i-ar cei cu mai putin buget isi gasesc partenerele din asia , cum ar fi de exemplu china ,filipin , indonezia .

< Inapoi「Bucataria Japoneza」  |  TopPage  |  Inainte「Despre Japonia」 >


Friend